info@opslagboxbrabant.nl

+31 (0)412 656030 | Nu bereikbaar!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Wat onze huurders zeggen

Ik had hoge nood om tijdelijk een aantal spullen op te slaan. Via Google blij verrast dat er zo dichtbij in mijn buurt, een supernette opslagboxencomplex aanwezig was. Direct contact opgenomen met de eigenaar en mijn situatie uitgelegd en binnen een paar dagen was alles geregeld. Sleutels netjes bezorgd door de eigenaar, opslag is heel goed bereikbaar, midden in het centrum van Beek en Donk en ik heb duidelijke uitleg over de sleutels, deuren etc. gekregen.

Cindy van de Mortel

Na 2,5 jaar fijn gehuurd te hebben heb ik mijn opslagbox opgezegd . Aanrader voor iedereen de eigenaar is heel gemoedelijk alles op begane grond ideaal voor laden en lossen . Een dikke aanrader !

Dutch Driver

Prima box, netjes en droog
Contact met verhuurder verloopt vlot en netjes

Paul Smulders

Schone, goed af te sluiten en met auto goed toegankelijke box in het centrum van Beek & Donk. Heldere en duidelijke communicatie met eigenaar. Aanrader voor wanneer je wat extra ruimte nodig hebt!

Gijs Helsloot

Hele fijne opslagruimte gehuurd bij Opslagbox Brabant tijdens mijn verbouwing! Goede service, erg netjes en zeker aan te raden voor iedereen in de omgeving van Beek en Donk.

Lisa McCague

Voor een aantal maanden spullen opgeslagen. Goede afspraken met eigenaar en duidelijke reglementen.

Jeroen Stemkens

Fijne ruimte, goed parkeren en makkelijk bereikbaar. Goede afspraken te maken met de eigenaar.

Jan Akkerman

  • Heuvelplein 93-95
  • 5741 JJ Beek en Donk
  • +31 (0) 412 656030
  • info@opslagboxbrabant.nl