info@opslagboxbrabant.nl

+31 (0)412 656030 | Nu bereikbaar!

Opslagbox Brabant is er voor u

Goedkope opslagboxen op maat waarvan alles op de begane grond zit.

Een mix van soepele regels zorgt voor een vlekkeloos huurproces.

Het ontstaan van Opslagbox Brabant

Als Waardse Nistelrode BV hebben we al 25 jaar ervaring in de aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed zoals winkels en opslagruimtes. We kregen steeds meer vraag naar de mogelijkheid van kleine opslagruimtes. Het laten opslaan van bezittingen kan zeer stressvol zijn, dus we streven ernaar om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn en bieden een soepel huur- en opslagproces. Tevens bent u altijd welkom om telefonisch advies in te winnen.

Klantgericht

De behoeftes van de klant staan altijd centraal. Hulp nodig? Wij staan voor u klaar. Tevens kunnen wij adviseren over de nodige grootte van de opslagbox.

Beschikbaarheid

Snel iets nodig? Wij kijken graag met u mee om korte termijn mogelijkheden die bij uw behoeftes aansluiten te realiseren.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt, bent u ervan verzekerd dat u een veilige en betrouwbare samenwerking met ons aangaat.

Veiligheid

We nemen zo veel mogelijk van uw stress weg door voldoende maatregelen te nemen om uw spullen te allen tijde te beschermen en te beveiligen.

Betaal nooit te veel

Onze experts adviseren over de grootte en indeling van uw opslagruimte zodat deze aansluit bij uw behoeftes en u nooit te veel betaalt.

Onderhoud

We geven u graag alle tips om uw opslagruimte zo georganiseerd en netjes mogelijk te houden. Zo blijven uw spullen veilig en de ruimte schoon.

Wat onze huurders zeggen

Ik had hoge nood om tijdelijk een aantal spullen op te slaan. Via Google blij verrast dat er zo dichtbij in mijn buurt, een supernette opslagboxencomplex aanwezig was. Direct contact opgenomen met de eigenaar en mijn situatie uitgelegd en binnen een paar dagen was alles geregeld. Sleutels netjes bezorgd door de eigenaar, opslag is heel goed bereikbaar, midden in het centrum van Beek en Donk en ik heb duidelijke uitleg over de sleutels, deuren etc. gekregen.

Cindy van de Mortel

Na 2,5 jaar fijn gehuurd te hebben heb ik mijn opslagbox opgezegd . Aanrader voor iedereen de eigenaar is heel gemoedelijk alles op begane grond ideaal voor laden en lossen . Een dikke aanrader !

Dutch Driver

Prima box, netjes en droog
Contact met verhuurder verloopt vlot en netjes

Paul Smulders

Schone, goed af te sluiten en met auto goed toegankelijke box in het centrum van Beek & Donk. Heldere en duidelijke communicatie met eigenaar. Aanrader voor wanneer je wat extra ruimte nodig hebt!

Gijs Helsloot

Hele fijne opslagruimte gehuurd bij Opslagbox Brabant tijdens mijn verbouwing! Goede service, erg netjes en zeker aan te raden voor iedereen in de omgeving van Beek en Donk.

Lisa McCague

Voor een aantal maanden spullen opgeslagen. Goede afspraken met eigenaar en duidelijke reglementen.

Jeroen Stemkens

Fijne ruimte, goed parkeren en makkelijk bereikbaar. Goede afspraken te maken met de eigenaar.

Jan Akkerman

  • Heuvelplein 93-95
  • 5741 JJ Beek en Donk
  • +31 (0) 412 656030
  • info@opslagboxbrabant.nl