info@opslagboxbrabant.nl

+31 (0)412 656030 | Nu bereikbaar!

Houdt uw opslagruimte overzichtelijk

Wij geven u dé tips om uw opslagruimte optimaal te benutten.

Tips voor uw Opslagbox

Er zijn altijd een aantal handige tips als het aankomt op het gebruiken en onderhouden van uw opslag en spullen. Zo creëert u een overzichtelijke en veilige omgeving voor uw spullen en weet u altijd precies waar u moet zoeken. Daarnaast is het van belang om logisch maar ook veilig uw spullen neer te zetten. Lees hieronder deze handige tips.

Maak een overzichtelijke inventaris

Houd een gedetailleerde lijst bij van wat je opslaat om het later gemakkelijker terug te vinden. Zo houdt u overzicht en bent u te allen tijde op de hoogte van wat er in uw opslag staat.

Label de dozen

Zorg voor duidelijke labels op al uw dozen, zodat u snel kunt zien wat erin zit zonder ze allemaal te openen of dozen van elkaar af hoeft te halen.

Maak goed gebruik van de beschikbare ruimte

Stapel zwaardere en stevigere items onderaan en plaats de lichtere items bovenop om de ruimte efficiënt te benutten. Als u gaat stapelen, wees voorzichtig en houdt de dozen in evenwicht.

Bescherm kwetsbare spullen

Wikkel breekbare spullen in noppenfolie of bescherm ze met zachte materialen om schade te voorkomen. Zorg ervoor dat deze spullen op een veilige plek in de opslag komen.

Houd een gangpad vrij

Laat een pad vrij in het midden van de opslagruimte, zodat u gemakkelijk bij al uw spullen kunt zonder alles te hoeven verplaatsen.

Wat onze huurders zeggen

Ik had hoge nood om tijdelijk een aantal spullen op te slaan. Via Google blij verrast dat er zo dichtbij in mijn buurt, een supernette opslagboxencomplex aanwezig was. Direct contact opgenomen met de eigenaar en mijn situatie uitgelegd en binnen een paar dagen was alles geregeld. Sleutels netjes bezorgd door de eigenaar, opslag is heel goed bereikbaar, midden in het centrum van Beek en Donk en ik heb duidelijke uitleg over de sleutels, deuren etc. gekregen.

Cindy van de Mortel

Na 2,5 jaar fijn gehuurd te hebben heb ik mijn opslagbox opgezegd . Aanrader voor iedereen de eigenaar is heel gemoedelijk alles op begane grond ideaal voor laden en lossen . Een dikke aanrader !

Dutch Driver

Prima box, netjes en droog
Contact met verhuurder verloopt vlot en netjes

Paul Smulders

Schone, goed af te sluiten en met auto goed toegankelijke box in het centrum van Beek & Donk. Heldere en duidelijke communicatie met eigenaar. Aanrader voor wanneer je wat extra ruimte nodig hebt!

Gijs Helsloot

Hele fijne opslagruimte gehuurd bij Opslagbox Brabant tijdens mijn verbouwing! Goede service, erg netjes en zeker aan te raden voor iedereen in de omgeving van Beek en Donk.

Lisa McCague

Voor een aantal maanden spullen opgeslagen. Goede afspraken met eigenaar en duidelijke reglementen.

Jeroen Stemkens

Fijne ruimte, goed parkeren en makkelijk bereikbaar. Goede afspraken te maken met de eigenaar.

Jan Akkerman

  • Heuvelplein 93-95
  • 5741 JJ Beek en Donk
  • +31 (0) 412 656030
  • info@opslagboxbrabant.nl